Beschrijving:

Het model is geïnspireerd op de 560 WA, waarin het voornamelijk verschilt de afwezigheid van de cabine is. Met motorisering vanaf 40 pk biedt de boot al uitstekende prestaties, hoewel de ‘boot’ is goedgekeurd om het maximale vermogen van 115 pk buitenboordmotor te weerstaan, en zeven mensen aan boord kan houden.
De boot heeft een zeer goede indeling waarbij er op het achterdek een bank te vinden is, aan de linker kant is een vrije passage voor personen die uit het water komen en in de boot kunnen klimmen door behulp van een rvs ladder. Achter het console is een bank te vinden waarop de bestuurder en passagier op kunnen zitten tijdens de vaart waarbij de zitting ook omhoog kan worden gezet zodat men ook staand kan varen.

In de boeg is een groot zonnedek te vinden waardoor optimaal van de zon genoten kan worden. Door de slimme indeling zijn er ook veel opbergruimtes ontstaan waardoor er genoeg ruimte is om alle spullen op te slaan zodat er niks voor de voeten ligt.
Het strakke console biedt genoeg ruimte voor alle meters en navigatie apparatuur zodat er een zeer uitgebreid assortiment mogelijk is. Optioneel kunt u nog kiezen voor een elektrische ankerlier.
* Gegeven prijs vanaf fabriek en inclusief btw.

Type

19 Open

Lengte

5,75 meter

Breedte

2,28 meter

Gewicht

650 kg. excl. motorisering

Prijs

€15.250*

Motor

115 PK max.

Classificatie

CE/C

Personen

7 personen

Optielijst

Download