Beschrijving:

Het is het huidige vlaggenschip van de Saver productie. Het is de sportversie, die perfect is aangepast aan de behoeften van diegenen die de voorkeur geven van de mogelijkheid van maximaal gebruik van de buitenruimten. De waterlijnen van de hull zijn zo gemaakt dat het zeer comfortabel vaart met een veilige navigatie. Er is keuzen tussen verschillende motoren zoals diesel of benzine van 450 tot 520 pk.
Het interieur omvat een gastenhut met een tweepersoonsbed en een bank, een apart toilet, een kitchenette met Corian-werkblad, kasten, planken, fornuis, magnetron, spoelbak en koelkast en een zithoek die wordt omgezet in een eethoek of in een slaapkamer.

Optioneel kunt u een tv installeren. Buiten de boeg is een comfortabel solarium terwijl in de cockpit een bank / stoelen naast het roer staan. De bestuurder kan genieten van een comfortabele stoel met armsteun, die ook kan worden gebruikt om staande te varen. Meer comfort wordt er gegeven door de aanwezigheid van een gootsteen met kraan en een koelkast. Het platform op het achterschip is bekleed met teakhout en is uitgerust met een douche met warm en of koud water,en standaard zwemtrap.
*Gegeven prijs vanaf fabriek en inclusief btw.

Type

330 Sport

Lengte

10,20 meter

Breedte

3.24 meter

Gewicht

5100 kg. incl. motorisering

Prijs

€169.950*

Motor

2 x 270 PK max.

Classificatie

CE/B

Personen

10 personen

Optielijst

Download