Beschrijving:

De kleinste van de Walk Around-familie, maar niet minder veelzijdig en minder leuk tijdens uw vaart. De boot beschikt over een zonnedek voor de ontspanning tijden de vaart of wanneer u ten anker ligt. De prestaties met slecht 40 pk zijn erg interessant, wat de gebruiksmoelijkheden zelfs voor ‘niet geliceerde’ verbreedt! De 560 WA is ideaal voor degenen die voor het eerst in de bootwereld begeeft, maar even interessant voor degenen die op zoek zijn naar een boot die gemakkelijk te hanteren is,

zowel op het land als in het water, goedkoop, maar met geweldige mogelijkheden en gebruiksgemak. De cockpitruimtes mengt naadloos op de rest van de boot waarin een tweepersoonsbed te vinden is met mogelijkheid tot een toilet.
De boeg heeft een permanente zonnedek, en op het achterschop een ruime bank. Ook op het achterschip zijn twee platforms incl. zwemtrap en een zelflozende ruimte. Het stuurhuis biedt uiteindelijk het middenconsole met een transparante voorruit en een dubbele stoel met opbergruimte eronder waar u allerlei spullen kwijt kan.
*Gegeven prijs vanaf fabriek en inclusief btw.

Type

560 Walk Around

Lengte

5,60 meter

Breedte

2,26 meter

Gewicht

850 kg. excl. motorisering

Prijs

€19.950*

Motor

115 PK max.

Classificatie

CE/C

Personen

7 personen

Optielijst

Download