Over ons

Outboardshop Rotterdam en Saver

Outboardshop Rotterdam

Deze website is onderdeel van Outboardshop Rotterdam. Outboardshop Rotterdam is importeur van onder andere Saver Benelux.

Outboardshop Rotterdam is naast importeur van Saver een bruisend allround maritiem bedrijf. De werkzaamheden breiden zich uit over het gehele spectrum van de watersport en daarbuiten. Want ook voor bedrijven die boten en motoren bedrijfsmatig gebruiken is Outboardshop Rotterdam hét adres voor onderhoud en levering. Dat blijkt wel uit het aanbod professionele boten en motoren.

De werkzaamheden van Outboardshop Rotterdam zijn veelomvattend. Natuurlijk het onderhoud aan inboard- en buitenboordmotoren.

Maar ook polyester, aluminium en rubberboot reparaties maken deel uit van de werkzaamheden. Én wat te denken van de inbouw van apparatuur, of het afstellen van uw trailer. U begrijpt, bij Outboardshop Rotterdam staat de wens van u als klant centraal waarbij heel veel mogelijk is!

Bij Outboardshop Rotterdam wordt u snel, en persoonlijk geholpen. Het is een écht familiebedrijf met passie voor alles wat met boten en watersport te maken heeft. Klanttevredenheid en kwaliteit staan voorop! Kom eens een keer langs in onze showroom, en proef de sfeer en ervaar de mogelijkheden van ons bedrijf!

Outboardshop Rotterdam:

Bezoek de website

Saver

Saver is een Italiaans familiebedrijf, met passie voor watersport- én voor kwaliteit. Saver heeft vijf verschillende boottypen ontwikkeld. Namelijk: Cabin serie, Walk Around, Fisher, Open serie en de rib MG. Elk type boot is voor zijn eigen doeleinde doordacht, en geoptimaliseerd.
Uniek is dat de Saver boten ook daadwerkelijk worden ontwikkeld en gefabriceerd in Italië.

Deze boten zijn de absolute A-klasse onder de polyester boten: zeer praktisch ,kwalitatief zéér hoogstaand met niet onbelangrijk met een zeer goede prijs.

Alle boten van Saver zijn gebouwd met focus op ten minste drie factoren: kwaliteit, luxe en lange levensduur.

De Cabin serie van Saver hebben alle functionaliteiten die u zoekt in een cabine boot. Ze zijn comfortabel, en geschikt voor allerlei weersomstandigheden. Daarnaast zijn de modellen doordacht, en is de beschikbare ruimte optimaal ingedeeld.

De boten zijn ideaal voor elk type vaart waarbij men de stabiele vaareigenschappen kunnen ervaren bij langzame vaart en de hoe de boot zich houdt op de golven bij hoge snelheden.

Bekijk Cabin

De Saver Walk Around is een bootlijn ontworpen voor allerlei gebruikers. Dat komt doordat deze lijn de functionaliteit bied waarmee in zowel lange als korte afstanden gevaren kan worden en de mogelijkheid is om op het schip te slapen en naar het toilet te gaan.
De ruimte in deze boten zijn doordacht, en worden optimaal benut. Doordat er overnachting mogelijk is kan er maximaal genoten worden op het water, in zowel zomers als winterse dagen.

Bekijk Walk Around

De Rib MG lijn van Saver is volledig ingericht voor de zomerse dagen. De Rib MG is de nieuwste lijn die Saver heeft geïntroduceerd. De ribs zijn perfect om mee te nemen op vakantie om daar ultiem te genieten van het weer. Met twee zonnedekken kan er maximaal genoten worden van de zon. Mocht de zon toch te veel worden kunt u nog altijd in de schaduw liggen van de biminitop.

Naast het mooie design en vakwerk is de indeling van de rib niet achtergebleven. Dankzij de indeling heeft u genoeg ruimte om alle spullen op te bergen zodat het nooit voor de voeten ligt.

Bekijk Rib MG

Saver Fisher boten zijn ruim en volledig ingedeeld voor de visser. Naast het vissen kan men met deze boten ook genieten van lange en korte vaartochten en daarnaast nog eens te genieten van de zon. Dit omdat er op elke type van deze lijn een toilet, zonnedek, bed, schoonmaaktafel, en allerlei vis attributen te vinden zijn zodat man en vrouw kan genieten op het water.

Bekijk Fisher

De Open lijn is de eerst boten lijn die Saver heeft geïntroduceerd en heeft zich na al die jaren dan ook bewezen. Deze console boten zijn ruime boten en zeer geschikt voor de sportief varende. De boten zijn stabiel en hebben zeer goede vaareigenschappen. Hiernaast zijn de boten zeer gemakkelijk te traileren. Kortom is dit de lijn om een dag zorgeloos te genieten.

Bekijk Open

Veelgestelde vragen

Waarom een Saver boot?

Saver is een familie bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat en hierdoor al veel kennis en ervaring heeft opgedaan. Dit is op alle fronten terug te vinden in de modellen. Door het vakmanschap en gebruik van hoogwaardige materiaal zijn deze boten in zowel design als constructie van zeer hoge kwaliteit. Hiernaast zijn de boten tegen een zeer goede prijs te koop.

Vragen over Saver boten en wilt u persoonlijk geholpen worden? Neem contact met ons op, of bezoek onze showroom!

Wat zijn de mogelijkheden t.a.v. mijn persoonlijke wensen?

Er zijn vele modellen en er is dus voor ieder wat wil. De modellen hebben ook een breed optie pakket waaruit gekozen kan worden. Benieuwd of uw wensen gerealiseerd kunnen worden? Neem dan contact met ons op.

Hoe zit het met antifouiling ?

Bij het trailen van de boten is anti-fouling niet nodig waarbij u hem dan wel elke keer uit het water moet halen. Mocht u uw boot in het water laten is anti-fouling wel aangeraden.

Hoe zijn de Saver boten gekeurd?

De boten bezitten allemaal een CE en minimum C classificatie waarbij de grotere modellen B classificatie hebben.

Hoe lang is de garantieperiode?

Drie jaar op de hull, en èèn jaar op de componenten en de apparatuur.

Zijn Saver boten zeewaardig?

Door het bouwen met hoogwaardig polyester en gelcoat, het uitgebreide en slimme ontwerp van het spantwerk, en de mogelijkheid tot uitvoering met dubbele motorisering, zijn de meeste modellen van Saver boten zeer geschikt voor zowel zoet als zout water (en alles wat daar tussen zit). De sterke Cabine, Walk Around en Fisher zijn tevens geschikt voor gebruik in allerlei weersomstandigheden.

Is er een mogelijkheid om te proefvaren?

Bij Outboardshop Rotterdam is de mogelijkheid er om te proefvaren. En wel op de Maas, vanaf onze eigen steiger. Stuur ons via het contactformulier een mail om een afspraak in te plannen, of bel ons!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!